A megrendelt áru kiszállítása általában 2-5 munkanapon belül történik, de amennyiben a termék nincs raktáron és beszerezhető a megrendelést legkésőbb a beérkezést követő 14 napon belül teljesítjük. A pontos időpontról minden esetben tájékoztatjuk.

A megrendelések kiszállítását az Magyar Posta Logisztikai üzletága (MPL) végzi.
  1. A kis méretű és 2kg-nál kisebb csomagok esetében a kiszállítási díj sávosan változik: 2000 Ft-ig: 1390, 2-5000Ft között: 1290Ft, 5-10000Ft között: 1190Ft, 10-20000Ft között: 1090Ft, 20-40000Ft között: 990Ft, 40000 Ft felett 0 Ft 
  2. A nagy méretű és 2 kg feletti csomagok esetében egységesen 1990 Ft, 40000 Ft felett 0 Ft
(A szállítási díjat 40000 Ft és az a feletti értékű megrendelések esetében cégünk átvállalja)

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését, vagy újabb megrendelés teljesítését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban indítani!

Termékek elérhetősége:

Az áruházunkban található összes termék nem szükségszerűen található meg készleten raktárunkban. Személyes megkeresés esetén ezért célszerű a termék elérhetőségéről érdeklődni emailben vagy telefonon. Megrendelés esetén amennyiben személyes átvétel lett kiválasztva minden esetben értesítjük az átvétel pontos idejéről.

Fizetési módok:

Utánvétellel történő fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és esetlegesen a garancia levelet a csomag tartalmazza.


Előreutalással történő fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor már nem kell a futárnak kifizetni. Az ellenértéket (áru értéke+szállítási költség) a Megrendelő már előre átutalással kiegyenlíti. A csomagot az összeg a számlánkon történt jóváírása esetén adjuk át a futárszolgálatnak. A számlát és esetlegesen a garancia levelet a csomag tartalmazza.


Személyes fizetés átvételkor az üzletben:
A megrendelt terméket az üzletünkben készpénzzel fizetheti ki. Cégünk ebben az esetben pénztárgépes blokkot vagy kérésre számlát állít ki a termékről. Az esetleges garancia levelet a termékkel együtt adjuk át.